Nejnovější recenze ze sekce Feromony
- Nemá chybu používam jej nekolik let.
Muj oblíbený produkt
- opravdu to na chlapy zabírá :-))))))))))))))))))) a nádherně to voní
- není to nejlevnější
můžu jedině všem doporučit
- Jsem spokojený ..funguje :)
- Chtělo by to jiný (lepší) dávkování.
Feromony jsem ze zvědavosti objednal a účinky mě až zarazily. Moc sem od toho nečekal ..ale rozhodně objednám znova.
Honza: možná to na Tobě neúčinkuje, protože to jsou feromony určené pro ženy...;)
- sexy vůně
- hodí se pro denní i večerní použití
svěží sexy vůně
- Příjemná, lehká vůně
- -
Lákalo mě vyzkoušet něco neobvyklého
Určitě doporučují
Cena odpovídá kvalitě
- a
- a
a
- Prozatím žádné
- Nepříjemná vůně ,,potu" i pří nepatrném použití
Nevysledoval jsem žádné reakce od jakéhokoliv pohlaví (škola, bar apod). Experimentoval jsem s použitým množstvím i ,,parfémem". Jediné co jsem zaznamenal byl nepříjemný zápach ,,potu" z použitých feromonů. Opravdu nic příjemného, je ale možné, že jsem na tyto ,,vůně" citlivější než ostatní.
- výrobek je placebo
Značkové parfémy působí mnohem lépe
- dhg
- fhgfg
fghgfh
Výrobek jsem zvolil na zkoušku. Zatím funguje, sám se cítím dobře a zdá se, že ženám a dívkám jsem o trošku víc sympatičtější.
zajimalo mi jak tento parfem bude vonet přítelkyni
- ► Produkt funguje a je kvalitní a to je všechno ,co potřebujete vědět.
Fakt jsem to nečekal ,holky v baru/diskotéce komunikovali uvolněně ,nevytvářeli takové ty u nich běžné "sebeobranné bariéry".
Nedochází tolik ke strachu ,že ste pro nich cizí ,nebo k posuzování jen podle zevnějšku ,holka bude prístupnejší k možnosti chtít vás spoznat - rozhodně NEBUDETE IGNOROVÁN !!!.
Produkt rozhodně doporučuji všem chlapům ,co si chtějí trocha okořenit život ,nebo těm ,kteŕí jsou jako můj případ - v navazování a hledání vztahu se jim moc nedaří a mají pocyt ,že nejsou zrovna nejhezčí. (Pak teprve zjistíte ,jak pěkný jste a ani jste o tom nevěděli ,vaše nenalezené skryté kvality vám poodhalí až holka od které by jste to pravděpodobně nikdy nečekal).
Takže jak ti ,co si chcete trochu "povyrazit" ,tak i ti ,co patříte do "klubu osamělých" neváhejte ,tohle dá vaší samotě zaručeně KNOCKOUT !!! ;-)
- ještě sen ho neskoušel
- ceva
doufám že to funguje
- Asi to fakt zabírá
- NE
Zaujala mě jeho dostupnost, je to zajímavý nástroj na ženy :D nebo aspon myslím si to. Zatím to fungovalo na 3/5 žen. Vlastní zkušenosti teprve sbírám, každopádně budu doufat že to pomuže :D ať je to psychický, třeba je to jen vodička ale stejně mi to odvahu dodává, což to fakt funguje :D ....Produkt se používá uplně jednoduše po nanesení voňavky na krk a za uši, na tepny. zatím doporučuju, kazdopadne nakup toho zbozi je na kazdem zvlast. Produk patří spíše mezi levnější střední třídu i když jeho koncetrace 3mg/ l je opravdu silní. Hodí se pro každou příležitost, do práce na schůzku, jednání atd. Kvalita obalu je zajímavá a hezky vyřešená produkt je tedy též vhodný jako dárek pro kamaráda nebo známého. Cena zatím odpovídá pocitu :D :D :D , zatim to zabíra a nebo si to jen vsugerujete :D kazdopadne to asi má smysl :D Produkt si koupím znovu až ho vypotřebuju :)
- příznivá cena,kvalita,hezké balení
- horší aplikace(musí se hodně zatlačit)
Tento produkt jsem vyzkoušel čistě ze zvědavosti.Objednal jsem ho i proto,že je oproti konkurenci víc než o polovinu levnější.O pár dnů později už jsem to měl doma.Vyzkoušel jsem feromony několikrát,největší výsledky jsem zpozoroval v tanečních.Panovala tam celkově lepší atmosféra než jindy a více mě to bavilo.Ale to hlavní,holky byly otevřenější a dobře se s nimi bavilo.A taky se ke mě docela tiskly.Určitě za to mohly ty feromony.Doporučuji vyzkoušet.
- Nevim
- Dotycna, odhalila nejakou jinou vuni, podle ni smrad :/
Nevidel jsem v tomto zadny prinos.
- opravdu funguje, relativně levný vzhledem ke konkurenci, pokud koupíte větší balení (2x1,5ml)
Je nejkoncentrovanějším na trhu a dle mých zkušeností opravdu funguje a není pro mě důležité, jestli je opravdu tak dobrý, nebo je to jen placebo....mně pomohl :)
- Ještě jsem neměl možnost produkt "pořádně" vyzkoušet. Ale určitě jsem zaregistroval příjemnější chování protějšku. A důletité je pro mě, že i já se cítím daleko líp a od toho se odvíjí další.... :-)
funguje :-)