Nejnovější recenze ze sekce Feromony
- krásná vůně
- Jsem velký spokojen vůně dlouho vydrží i po vyprání je stále cítit balení optimální na málo ani ne moc .
- Pavel
Žádná nevýhodu jsem neshledal .
Pavel
- Pěkná vůně a není agresivní dlouho vydrží vuňet.Pavel
UmíNo moc malé balení ale za tu cenu .pavel
- Vážně pěkně voní
- Nevoní vůbec špatně.
- Pěkný flakón
- Nice Price
- Nepadne každému
- Doporučuji
- Tenhle produkt obsahuje aktivní složku která dokáže ovlivnit psychiku člověka, což je super.
- Ženy se pak chtějí s chlapem bavit a jsou uvolněné.
- Stačí přičichnout a hned se Vám zvedne nálada.
- Když to mám na sobě a jsem s ženou o samotě tak velmi rychle dochází k tělesnému kontaktu, objetí, polibky, zkrátka ta správná muchlovačka .
- ...a to už si dá většina ženských říct a nechají si stáhnout kalhotky a dojde na opravdu živočišný sex zakončený bouřlivým orgasmem na obou stranách.
- Zvláště zralé a starší ženy na tyto feromony velmi dobře reagují.
- Od doby co jsem začal tento produkt používat tak se nemohu zbavit ženské pozornosti všude kde se objevim , což je super.
- A často ženy navazují se mnou kontakt jako první, což se většině mužů stává jen zřídkakdy.
- Zkrátka není pochyb, že tohle funguje.
- Produkt nevýhodu nemá, jen ho nikdy není dost.
Je to super produkt který urychluje cestu do ženských klínů. Jelikož jsem muž který miluje ženy a nejšťastnější jsem když můj penis spočine ve žhavé vagíně , tak tento produkt objednávám opakovaně a mohu ho doporučit i ostatním mužům kteří se trápí nedostatkem ženské pozornosti. PS. Není chladných žen, jen je třeba je nažhavit a pak se dějí věci . WOW.
- rychlost
Vypadá,že to funguje
Nádherná vůně super.
Nádherně voní moc příjemná okouzlující vůně.
Dost těžká vůně
jemná ůně
- kvalita
- žádná - cena
- Jiny parfem uz nepotrebuju..jedine tenhle ve velkem baleni
- Nejlepsi, co jsem kdy mela
Nejlepsi parfem, jaky jsem kdy mela..uzasna vune.
Pouzivam ho uz roky a stale mi voni ze vsech nejlepe.
Krásné voní, každý mužský se za vámi otočí
Supr dekuji
- Nelze předem zjistit vůni
Lovely Lovers Bemine pro ženy 2 ml
Přidáno: 6. května 2022
(naposledy upraveno 1. června 2022)
Zakoupeno v SEXjeNÁŠ.cz
- pro mě nevhodná vůně
Parfém upřímně skoro necítím a partner nic nezmínil a že bych vypozorovala, že ho ke mně něco víc "táhne", tak také ne :-)
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »