Nejnovější recenze ze sekce Feromony
Nevím jak ty feromony fungujou, ale hezky to voní mám to potvrzeny z domova.
- Funguje
- Funguje
nevoní spíše naopak
- Krásně voní
Krásná vůně, dlouho vydrží!
- Neviděl jsem jestli to účinkuje na ženy či ne
- Koncentrovaný feromon bez parfemace, který opravdu funguje, což je super.
- Je rozhodně účinnější než všelijaké kolínské vody s přídavkem feromonů.
- Stačí jen přičichnout k lahvičce a hned člověk pocítí jak se mu zvedá nálada a začne se samovolně usmívat, takže si dokážete představit, že to s ženskýma pohne, stačí se jen nebát a dát se s nima do řeči a trochu se přiblížit a pak se mohou dít docela vzrušující věci.
- Pánové, samozřejmě, že s každou to nepohne, ale je třeba to vyzkoušet na více žen, chtěl jsem tím říct, že když to má člověk na sobě, tak nemá nouzi o flirt.
- Nevýhodu jsem zatím nenašel.
Zkrátka klasika, ten kdo zjistí, že tohle opravdu obsahuje účinnou látku, která dokáže ovlivnit chování žen , tak se bude k tomuto produktu stále vracet.
Příjemná vůně i reakce pánů nezvyklá !
Páni mne i zdraví, dříve se jen dívali !!!
Krásně voní perfektní přitažlivá vůně pro ženy opravdu to funguje přitahující vůně doporučuji zákazník Petr. Super.
Krásná vůně okouzlující až hypnotická svůdná pro ženy přímo přitahující opravdu nádherná vůně vyzkoušejte opravdu okouzlující doporučuji super vůně.
Příjemná až okouzlující jemná pánská vůně nádherně voní přitahující vůně pro ženy vyzkoušejte doporučuji super.
Perfektní pánský parfém nádherně voní po citrusových plodech příjemná vůně až přitahující pro ženy super vůně jednoznačně doporučuji nemá chybu paráda.
Super
- Uz jsem objednala podruhe,je to.moje srdcovka
voní pěkně a zdá se i funguje
- funguje
- funguje...az moc :-)
Příjemně voní, přítelkyně hned začala nasávat. :D
Lze vzít kdekoliv s sebou, malá lahvička je velice skladná.
Funguje
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »